De ondersteuners van Amsterdam

Samen met Mee Amstel en Zaan en Cliëntenbelang Amsterdam biedt de Straatalliantie onafhankelijke cliëntondersteuning. Lees hier meer over de ondersteuners van Amsterdam en onafhankelijke cliëntondersteuning.

Gratis onafhankelijke cliëntondersteuning voor elke Amsterdammer

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorg of ondersteuning? Of wil je graag dat iemand met je meegaat naar een gesprek met een professional, hulpverlener of ambtenaar? Deze ondersteuning is er in de vorm van onafhankelijke cliëntondersteuning. Gratis en beschikbaar voor elke Amsterdammer.

Informatie en advies op maat

Een cliëntondersteuner geeft onafhankelijke informatie en advies. En helpt om zelf keuzes te maken welke zorg en ondersteuning het beste bij je past. Er is ondersteuning mogelijk op allerlei gebieden: van wonen tot jeugdzorg en van geldproblemen tot zorgverlening.

Samen met een cliëntondersteuner bekijk je wat nodig is en wat de mogelijkheden zijn aan ondersteuning. Cliëntondersteuners helpen de wensen goed te beschrijven en bij het aanvragen van hulp en ondersteuning. Ook bij bezwaar en beroepszaken en bij klachten over de zorg is de hulp van een onafhankelijk ondersteuner mogelijk.

Deondersteunersvanamsterdam.nl

Op de website www.deondersteunersvanamsterdam.nl vind je meer informatie over deze gratis ondersteuning. Ook lees je er verhalen van Amsterdammers over hun ervaring met onafhankelijke cliëntondersteuning. En kun je een keus maken uit een van deze organisaties die onafhankelijke cliëntondersteuning bieden.